Day: December 7, 2023

12 mijë qytetarë gjyqe për pronat, 2 mijë në luftë me shtetin!

Episodi “12 mijë qytetarë gjyqe për pronat, 2 mijë në luftë me shtetin” nis me intervistën me gruan  që çoi në Strukturën e Posacme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK),  kallëzimin e saj për çështjen më të bujshme atë të “Ranës së Hedhur” në Velipojë. Lulë Zefi, është  67-vjeçarja e cila prej vitesh ka …

12 mijë qytetarë gjyqe për pronat, 2 mijë në luftë me shtetin! Read More »