Month: September 2022

35 mijë familje pa shtëpi, Bashkia e Tiranës strehon punonjësit e saj dhe administratën

Strehimi social, nga një skemë për të mbështetur familjet në nevojë, për të përfituar shtëpi me kredi të butë, është kthyer në mundësinë e artë të atyre që punojnë në administratë. Të dhënat e mbledhura nga Investigative Network Albania sugjerojnë se zyrtarë të lartë dhe punonjës të vetë bashkive, që edhe menaxhojnë fondet e strehimit, janë përfituesit …

35 mijë familje pa shtëpi, Bashkia e Tiranës strehon punonjësit e saj dhe administratën Read More »

Landfilli Sanitar i Maliqit nuk frenoi abuzimin me menaxhimin e mbetjeve

Qendra AME Ndërtimi i Landfillit Sanitar të Maliqit nuk ka zgjidhur situatën e menaxhimit të mbetjeve për asnjërën prej 6 bashkive të qarkut të Korçës. Pavarësisht investimit prej 14 mln eurosh për ndërtimin e tij, mbetjet organike dhe inerte mbeten të patrajtuara ndërsa venddepozitimet e hapura të mbetjeve urbane që duhet të ishin mbyllur dhe …

Landfilli Sanitar i Maliqit nuk frenoi abuzimin me menaxhimin e mbetjeve Read More »