Search
Generic filters
Kategoria
Sipas nenit
Prokuroria
Prokuroria-Masa e Sigurise
Hetimi
Gjyqtari paraprak
Masa e sigurise Gjykata Shk 1
Vendimi i gjykates Shk. 1
Masa e sigurise ne Gjykaten e Apelit
Vendimi apelit
Vendim Gjykata Lartë
Masa e sigurisë në Gjykatën e Lartë
Filter by Categories
Droga

Administrata paralele!

Episodi 7 “Administrata paralele” trajton shkarkimet nga puna, mbrojtjen e të punësuarve si nëpunës civilë si dhe  rastet e vlerësimeve nga eprori me  “jo kënaqshëm

Read More »

Na kontaktoni

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

Info@fol.org.al

Mobile & WhatsApp +355682082888