Rreth nesh

QENDRA FOL është një organizatë jo fitimprurëse dhe pa qëllime politike. Qendra përbëhet nga gazetarë, të cilët synojnë të monitorojnë institucionet me fokus Sistemin e Drejtësisë , institucionet e reja të Reformës në Drejtësi dhe atë Penitenciar. QENDRA FOL e ushtron veprimtarinë në të gjithë territorin e Shqipërisë ose jashtë saj. Selia e QENDRES FOL gjendet në Tiranë në rrugën “Pjetër Budi” , godina nr. 69.