Month: June 2023

Hetim për vlerësimin profesional, u falsifikua firma e një koloneli

Nga Anila Hoxha Duke kërkuar hetime në prokurori , për 5 vjet një grua tentoi tu hiqte maskën institucioneve shtetërore, me shpresën se përmes rastit të saj ajo do të tregonte një të vërtetë të madhe duke zbuluar se  si trajtohen nëpunësit civilë  kur vjen puna tek vlerësimi profesional. E sigurtë, se komisioni i kishte …

Hetim për vlerësimin profesional, u falsifikua firma e një koloneli Read More »

Flet ish-kryetari i Gjykatës së Krimeve të Rënda, Sandër Simoni: Bashkëpunëtorët e drejtësisë janë të pazëvëndësueshëm për rezultatet e hetimeve

Nga Ermal VIJA “Unë nuk isha dakord me sasitë e artikujve që u ndryshuan dhe u përcaktuan nga përgjegjësja Flutura Çekrezi dhe Edlira Naqellari, pasi cënoheshin interesat e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit dhe nuk isha dakord me metodologjinë e përllogaritjes së fondit limit me çmimin mesatar në mes të procedurës”,– kjo është …

Flet ish-kryetari i Gjykatës së Krimeve të Rënda, Sandër Simoni: Bashkëpunëtorët e drejtësisë janë të pazëvëndësueshëm për rezultatet e hetimeve Read More »

Përgjimet e SPAK, ndajnë gjykatat dhe juristët në interpretimin e ligjit

-Një dyshe do -ëhë, po mirë -i thashë unë, mezi i kemi mbledh i thashë. Donte dy euro, i thashë nuk kam, dy shqiptare i thashë? Kjo është një nga dhjetëra bisedat e përgjuara nga Prokuroria e Posaçme, SPAK, gjatë hetimeve për ish-gjyqtaren e Elbasanit, Zamira Vyshka, e marrë tashmë e pandehur për akuzën e  …

Përgjimet e SPAK, ndajnë gjykatat dhe juristët në interpretimin e ligjit Read More »