Me vetëm një të përjashtuar, vetting-u i drogës në polici “kapi” vetëm të sëmurët. Rezultatet e laboratorit privat u bënë të goditshme gjyqësisht dhe nuk morën
Read More

35 prej 100 tenderave BIG gjatë vitit 2021, janë cilësuar si tendera me flamur të kuq të cilët nuk garantojnë transparencë, shmangin garën dhe diskriminojnë
Read More

Hetimet për pastrim parash të Prokurorisë së Korçës kanë mbetur peng i letërporosive. Sipas të dhënave zyrtare, nga 620 letërporosi, që dërgoi pala shqiptare përgjatë
Read More

Mes procedurave të dyshimta, një sipërfaqeje të majme prej 95 mijë metrash katrorë pyll dhe rërë në zonën e Zvërnecit i ka dalë pronari. Investigative
Read More

Autore: Erisa Kryeziu | Citizens Channel Ndue Marku dhe Edmond Çata jetojnë në skaje të kundërta të Tiranës, më shumë se 8 kilometra larg nga njëri-tjetri e
Read More

Një numër i ekzagjeruar banorësh të fshatrave Halil, Arameras dhe Nikël janë ndjekur penalisht për shkak të kultivimit të kanabisit. Vetëm gjatë vitit 2020 janë
Read More

I ndërtuar mbi një monument natyror, HEC-i Seta 4 ka dështuar në prodhimin e energjisë. Krejt ndryshe nga shifrat e fryra në kontratën koncesionare, 4 HEC-et e
Read More

Zyrtarisht 62% e prokurorëve dhe gjyqtarëve janë shkarkuar nga vetting-u për lidhje me krimin, për fshehje të pasurisë apo për mungesë profesionalizmi. Pavarësisht se nuk mund
Read More

Na kontaktoni

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

Info@fol.org.al

Mobile & WhatsApp +355682082888