Search
Generic filters
Kategoria
Sipas nenit
Prokuroria
Prokuroria-Masa e Sigurise
Hetimi
Gjyqtari paraprak
Masa e sigurise Gjykata Shk 1
Vendimi i gjykates Shk. 1
Masa e sigurise ne Gjykaten e Apelit
Vendimi apelit
Vendim Gjykata Lartë
Masa e sigurisë në Gjykatën e Lartë
Filter by Categories
Droga

Odisea e pensionistëve!

Episodi 6 “Odisea e pensionistëve” trajton problemin e pensionistëve që kanë humbur vitet e punës në ndërrmarjet shtetërore dhe sesi prej vitesh janë ende në

Read More »

Thuaj jo drogës!

Episodi i 5 ” Thuaji jo drogës” trajton problemin e përdorimit të drogës në Shqipëri. Për herë të parë, sillen të dhëna zyrtare, sesi për

Read More »

Në kërkim të drejtësisë!

Episodi “Në kërkim të drejtësisë” përfshin të dhëna investigative mbi ngërçin e padive të dëmeve ku kryesojnë si më të paditurit: IKMT, OSHEE, Policia e

Read More »

Udhëto i sigurtë!

Në Episodin “Udhëto i sigurtë” u intervistuan tre personazhe, jeta e të cilëve u ndikua nga aksidentet. Shkaktar i aksidentit me vdekje, i identifikuar si

Read More »

Ti nuk je vetëm!

Episodi “Ti nuk je vetëm”  nis me rrëfimin e një fëmije që për disa vite ka përjetuar dhunë në familje. Nga traumat e ngjarjeve që

Read More »

Na kontaktoni

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

Info@fol.org.al

Mobile & WhatsApp +355682082888