Fëmijëri e humbur!

Episodi 8 “Fëmijëri e humbur” trajton  cështjen e fëmijëve të humbur. Në këtë episod, publikohen për herë të parë emrat e 18 fëmijëve të humbur, nga Xhevahir Gezdari, Bleona Mata te Julian Cela. Ky episod përfshin intervista  me: një  gjyqtar të apelit të juridiksionit të përgjithshëm, kryetaren e Agjencisë Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen …

Fëmijëri e humbur! Read More »