12 mijë qytetarë gjyqe për pronat, 2 mijë në luftë me shtetin!

Episodi “12 mijë qytetarë gjyqe për pronat, 2 mijë në luftë me shtetin” nis me intervistën me gruan  që çoi në Strukturën e Posacme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK),  kallëzimin e saj për çështjen më të bujshme atë të “Ranës së Hedhur” në Velipojë. Lulë Zefi, është  67-vjeçarja e cila prej vitesh ka nisur betejën për tokat.

Më pas Podcasti ” FOL me Anila Hoxhën” vijon me intervistën me kryetarin e Gjykatës së Lartë z. Sokol Sadushin.

Sokol Sadushi, deklaron se në vitin 2020 , stoku i Gjykatës së Lartë ishte 36 mijë dosje. Gjithashtu pohoi se gjykatat janë bërë jo pak herë shkak i krijimit të konflikteve apo përshkallëzimit të tyre.

*Podcast-i është pjesë e projektit të Qendrës “FOL” që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm;

https://www.topalbaniaradio.com/v7/12-mije-qytetare-gjyqe-per-pronat-2-mije-ne-lufte-me-shtetin-2/

 

SHARE THIS POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin