Month: February 2023

SPAK: Ndërtim pa leje në zonë të mbrojtur, por kohën e kryerjes së punimeve dhe  autorësinë ta hetojë prokuroria e Beratit

Nga Ermal VIJA “Uji i burimit të Sinecit është perla e kësaj zone. Edhe qeveria këtë e ka cilësuar zonë të mbrojtur,  monument kulture që nga vitit 2002. Ne si banorë kemi dy vjet që përleshemi me mafiozë dhe oligarkë si Salillari dhe kryetari i Bashkisë Kuçovë, Kreshnik Hajdari, që kërkojnë ta thajnë gjoja për …

SPAK: Ndërtim pa leje në zonë të mbrojtur, por kohën e kryerjes së punimeve dhe  autorësinë ta hetojë prokuroria e Beratit Read More »