Search
Generic filters
Kategoria
Sipas nenit
Prokuroria
Prokuroria-Masa e Sigurise
Hetimi
Gjyqtari paraprak
Masa e sigurise Gjykata Shk 1
Vendimi i gjykates Shk. 1
Masa e sigurise ne Gjykaten e Apelit
Vendimi apelit
Vendim Gjykata Lartë
Masa e sigurisë në Gjykatën e Lartë
Filter by Categories
Droga
Search
Generic filters
Filter by Categories

Fol "Për Drejtësinë"

Zyrtarisht 62% e prokurorëve dhe gjyqtarëve janë shkarkuar nga vetting-u për lidhje me krimin, për fshehje të pasurisë apo për mungesë profesionalizmi. Pavarësisht se nuk mund
Read More

Të reklamuara me pompozitet, 130 marrëveshjet, memorandumet dhe protokollet e miratuara në mbledhjet e përbashkëta mes qeverive të Shqipërisë dhe të Kosovës nuk kanë krijuar
Read More

Organet e drejtësisë “bekuan” shkatërrimin e hekurudhës së Përrenjasit nga kompanitë “Rei Energji” dhe “Vëllezërit Hysa”. Pavarësisht kundërshtimit të vazhdueshëm nga Hekurudha Shqiptare, këto dy
Read More

Të lënë në dorë të bashkive, pa një administratë të kualifikuar, me një shërbim të copëzuar zjarrfikës, me fonde minimale, pyjet janë kthyer në viktima
Read More

Për të denoncuar një rast korrupsioni, shpërdorim të detyrës si dhe padrejtësie nga Policia, Sistemi i Drejtësisë, apo nga Sistemi i Burgjeve, kontaktoni QENDREN FOL
Read More

Me Kontakt

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

qendrafol@gmail.com

Mobile & WhatsApp +355682082888