Thuaj jo drogës!

Episodi i 5 ” Thuaji jo drogës” trajton problemin e përdorimit të drogës në Shqipëri. Për herë të parë, sillen të dhëna zyrtare, sesi për katër vite prokuroritë e juridiksionit të përgjithshëm kërkuan 10.127 analiza toksikologjike në urinë dhe gjak , ndaj personave të arrestuar si shpërndarës (me doza të vogla), por që në 85 …

Thuaj jo drogës! Read More »