Month: May 2023

Thoma Gëllçi kërkon pafajësi në Gjykatën e Lartë

Thoma Gëllçi, ish drejtori i Radio Televizionit Shqiptar kërkon në Gjykatën e Lartë pafajësi. Ai ka dorëzuar rekurs ndaj vendimit të Apelit të Posaçëm, që la në dhjetor të 2022, në fuqi vendimin e fajësisë për akuzën e “Shpërdorimit të detyrës” dhe dënimin e tij me 1 vit e 4 muaj burg. Gjatë gjithë procesit, …

Thoma Gëllçi kërkon pafajësi në Gjykatën e Lartë Read More »

Arrestimet me ʻbujëʻ për zyrtarët, kurse dënimet konvertohen me shërbim prove

Nga Ermal Vija Ditën që Leonard Palushi u shpall fajtor, dënimi i tij nuk ishte për shpërdorim detyre, por për korrupsion në cilësinë e një oficeri që dyshohet se ishte blerë nga një individ i botës së krimit me dhurata. Kjo mënyrë falenderimi i Erjon Alibej duke i falur policit të Elbasanit automjete dhe duke …

Arrestimet me ʻbujëʻ për zyrtarët, kurse dënimet konvertohen me shërbim prove Read More »