Month: January 2023

Gjyqtarja e Elbasanit, Zamira Vyshka kërkesë Gjykatës së Lartë: Përgjimet e SPAK të shpallen të paligjshme

Me një kërkesë drejtuar Gjykatës së Lartë, Zamira Vyshka, kërkon që përgjimet e kryera nga SPAK të shpallen të paligjshme, pasi ka shkelje të procedurës.Sipas burimeve të Qendrës FOL , gjyqtari që ka në dorë fatin e gjyqtares së Elbasanit është Sandër Simoni. Me akuzën e korrupsionit në drejtësi, ish gjyqtarja e Gjykatës së Elbasanit, …

Gjyqtarja e Elbasanit, Zamira Vyshka kërkesë Gjykatës së Lartë: Përgjimet e SPAK të shpallen të paligjshme Read More »

“Më dërgo një kopje të ekstraktit”, Qendra FOL  zbardh mesazhet mes Edlira Naqellarit dhe ish ministrit Sandër Lleshaj për tenderin e uniformave të policisë

Nga Ermal VIJA Ish-deputetët Halit Valteri dhe Myslym Murrizi denoncuan në muajin gusht 2020 dosjen e tenderit për uniformat e policisë. Pas 11 muajsh hetimesh, Prokuroria e Posacme Antikorrupsion caktoi masën e sigurisë për 9 zyrtarë të ministrisë së brendshme . ”Vërehen ofertime të çmimit më të lartë kur sasia e prodhimit është më e …

“Më dërgo një kopje të ekstraktit”, Qendra FOL  zbardh mesazhet mes Edlira Naqellarit dhe ish ministrit Sandër Lleshaj për tenderin e uniformave të policisë Read More »