Kontrata kolektive në fasoneri

Nga Anila Hoxha Mirjeta Mulla, punoi përmbi dy dekada në sektorin e fasonerisë. Për të,ishte një punë e vështirë dhe e keqpaguar. Por,Mirjeta u angazhua në sindikalizëm në momentin kur u bind se kushtet nuk po përmirësoheshin dhe se të drejtat ishin të pagarantuara ashtu sic Kodi i Punës kërkon. “ Me ato paga pothuajse …

Kontrata kolektive në fasoneri Read More »