Month: February 2021

Përdorimi i drogës u rrit/ Në tre muajt e fundit u shtuan edhe rastet e arrestimeve

Kryeqyteti ynë, Tirana, ka njohur gjatë tre muajve të fundit, nëntor, dhjetor, janar Një boom të frikshëm në përdorimin e drogërave . Ky është rezultati, në të cilin ka arritur qendra studimore “Fol”. Mosha e përdoruesve ndërkohë ka zbritur tek të miturit. Sipas kësaj qendre, zona e Selvisë, ku ne ndodhemi, zë vendin e parë, …

Përdorimi i drogës u rrit/ Në tre muajt e fundit u shtuan edhe rastet e arrestimeve Read More »

Droga në Tiranë

Vetëm në kryeqytet, 303 shtetas u konstatuan nga shërbimet policore me doza droge kryesisht hashash dhe kokainë. Pjesa dërrmuese e tyre deklarohen menjëherë si përdorues, ndërsa një fakt të tillë e kanë konfirmuar më pas edhe analizat toksikologjike në funksion të hetimeve të hapura nga akuza e Tiranës. Për 202 prej shtetasve të shoqëruar gjatë …

Droga në Tiranë Read More »