Episodi 8 “Fëmijëri e humbur” trajton  cështjen e fëmijëve të humbur. Në këtë episod, publikohen për herë të parë emrat e 18 fëmijëve të humbur, nga Xhevahir Gezdari, Bleona Mata te Julian Cela.

Ky episod përfshin intervista  me: një  gjyqtar të apelit të juridiksionit të përgjithshëm, kryetaren e Agjencisë Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijëve, me  mamanë dhe motrën e Xhevahir Gezdarit dhe me një avokate të rrjetit ndërkombëtar të familjes.

*Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk ve, përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm;

https://www.topalbaniaradio.com/v7/category/fol/

SHARE THIS POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin