Administrata paralele!

Episodi 7 “Administrata paralele” trajton shkarkimet nga puna, mbrojtjen e të punësuarve si nëpunës civilë si dhe  rastet e vlerësimeve nga eprori me  “jo kënaqshëm (4)”,  që në rast se përsëritet sjell largimin nga puna. Fatura në dhjetë vjet e  vendimeve gjyqësore të  paguara  nga Ministria e Financave arrin  shifrën e  17 miliardë lekë. Ky …

Administrata paralele! Read More »