Episodi 7 “Administrata paralele” trajton shkarkimet nga puna, mbrojtjen e të punësuarve si nëpunës civilë si dhe  rastet e vlerësimeve nga eprori me  “jo kënaqshëm (4)”,  që në rast se përsëritet sjell largimin nga puna.

Fatura në dhjetë vjet e  vendimeve gjyqësore të  paguara  nga Ministria e Financave arrin  shifrën e  17 miliardë lekë.

Ky episod përfshin intervistë  me: një  gjyqtare të gjykatës administrative të apelit, me një lektore të Fakultetit të Drejtësisë, një  ish-police në Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve  dhe një mjeke psikiatre në spitalin psikiatrik “Ali Mihali” në Vlorë.

*Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm;

https://www.topalbaniaradio.com/v7/category/fol/

 

SHARE THIS POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin