Në kërkim të drejtësisë!

Episodi “Në kërkim të drejtësisë” përfshin të dhëna investigative mbi ngërçin e padive të dëmeve ku kryesojnë si më të paditurit: IKMT, OSHEE, Policia e Shtetit  dhe Autoriteti Rrugor Shqiptar. Përfshin rrëfime të familjeve që ngritën padi, rrëfimin personal të një gjyqtari të lartë,  që vec historisë familjare tregon se ligji parashikon që shtetasit shqiptare …

Në kërkim të drejtësisë! Read More »