Në kërkim të drejtësisë!

Episodi “Në kërkim të drejtësisë” përfshin të dhëna investigative mbi ngërçin e padive të dëmeve ku kryesojnë si më të paditurit: IKMT, OSHEE, Policia e Shtetit  dhe Autoriteti Rrugor Shqiptar. Përfshin rrëfime të familjeve që ngritën padi, rrëfimin personal të një gjyqtari të lartë,  që vec historisë familjare tregon se ligji parashikon që shtetasit shqiptare mund të ngrejnë padi dëmshpërblimi edhe për tejzgjatje gjykimi.

*Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm;

https://www.topalbaniaradio.com/v7/category/fol/

 

SHARE THIS POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin