Udhëto i sigurtë!

Në Episodin “Udhëto i sigurtë” u intervistuan tre personazhe, jeta e të cilëve u ndikua nga aksidentet. Shkaktar i aksidentit me vdekje, i identifikuar si Fatmir Allaraj, i cili po vuan dënimin nga gjykata. Një 53-vjeçar nga Klosi i quajtur Ylber Doda, i cili u aksidentua 28 vite më parë dhe mbeti i gjymtuar, si …

Udhëto i sigurtë! Read More »