Raport monitorimi “Lufta ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar”

 “FOL për drejtësinë” është një projekt i realizuar nga Qendra “FOL”, me mbështetjen e Programit të Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci të Ambasadës së ShBA në Tiranë. Qëllimi kryesor ishte monitorimi përmes një platforme online në www.fol.org.al, të hetimeve publike nga Struktura e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK) për 23 …

Raport monitorimi “Lufta ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar” Read More »