32-vjeçari gjatë arrestimit

Terrorizoi qytetarët në sheshin “Skënderbej” me makinë, i riu përdorues droge

Nën dyshimin e përdorimit të lëndëve narkotike,shtetasi A.B., në 25 prill, thyeu barrierat mbrojtëse dhe hyri në sheshin “Skënderbej”, duke rrezikuar jetën e shumë qytetarëve nga manovrat me makinë. Pas neutralizimit nga një i ri i gjendur rastësisht, i cili u fut nga dritarja e makinës në lëvizje dhe bëri që A.B., të humbte kontrollin …

Terrorizoi qytetarët në sheshin “Skënderbej” me makinë, i riu përdorues droge Read More »