“Më dërgo një kopje të ekstraktit”, Qendra FOL  zbardh mesazhet mes Edlira Naqellarit dhe ish ministrit Sandër Lleshaj për tenderin e uniformave të policisë

Nga Ermal VIJA Ish-deputetët Halit Valteri dhe Myslym Murrizi denoncuan në muajin gusht 2020 dosjen e tenderit për uniformat e policisë. Pas 11 muajsh hetimesh, Prokuroria e Posacme Antikorrupsion caktoi masën e sigurisë për 9 zyrtarë të ministrisë së brendshme . ”Vërehen ofertime të çmimit më të lartë kur sasia e prodhimit është më e …

“Më dërgo një kopje të ekstraktit”, Qendra FOL  zbardh mesazhet mes Edlira Naqellarit dhe ish ministrit Sandër Lleshaj për tenderin e uniformave të policisë Read More »