Pas 7 vitesh , gjykata vendos: Ska vepër penale në kallëzimin e KLSH-së

Postulati se “drejtësia e vonuar, është drejtësi e mohuar”, është më i shpeshti që lexojmë në sallat e gjykatave. Por prej vitesh tashmë, duket se sistemi jonë i drejtësisë vuan nga drejtësia e vonuar. Të dhënat e siguruara nga Qendra “FOL” , gjatë monitorimit të sistemit të drejtësisë dhe konkretisht punës në Prokurorinë e Tiranës, …

Pas 7 vitesh , gjykata vendos: Ska vepër penale në kallëzimin e KLSH-së Read More »