1500 persona pas hekurave për “vjedhjen e dritave”, kompanitë, 156 miliardë lekë borxh

Ndërsa qindra qytetarë përfunduan pas hekurave për “vjedhje të energjisë”, kompanitë publike të sektorit të energjisë, KESH, OSHEE dhe OST, kanë ngecur në një spirale borxhesh ndërmjet tyre dhe palëve të treta. Të dhënat nga Ministria e Financave tregojnë se në fund të qershorit ky stok arriti në rekordin historik prej 156 miliardë lekësh. Autor: Esmeralda Topi …

1500 persona pas hekurave për “vjedhjen e dritave”, kompanitë, 156 miliardë lekë borxh Read More »