Tregu i fajdeve lulëzon mes krimit dhe pastrimit të parave

I fshehur pas kontratave për njohje të borxheve të vjetra, shit-blerjeve të aksioneve apo pasurive të paluajtshme, tregu i paligjshëm i fajdeve po e kanalizon paranë e pistë drejt bankave si të ligjshme. Ekspertët gjykojnë se ka të dhëna që dëshmojnë se “fajdetë” po përdoren nga grupet kriminale, duke krijuar një “ekonomi paralele”. Autore: Bleona …

Tregu i fajdeve lulëzon mes krimit dhe pastrimit të parave Read More »