Viktima të krimit në familje në harresë nga shteti. Të miturit pa mbështetje sociale dhe psikologjike

Dëshmitarë të ngjarjeve tronditëse, fëmijët e krimit në familje e çojnë me vështirësi jetën përpara, mes harresës institucionale dhe varfërisë ekstreme. Pavarësisht ligjeve të shumta, të miratuara për mirëqenien e fëmijëve, kësaj kategorie nuk i ofrohet as shërbim psikologjik, duke bërë që një pjesë e tyre të kthehen nga viktima edhe në kriminelë. Autore: Ina Allkanjari …

Viktima të krimit në familje në harresë nga shteti. Të miturit pa mbështetje sociale dhe psikologjike Read More »