“Pozitivët e rremë”, testi i drogës në polici “peshkoi” vetëm të sëmurët

Me vetëm një të përjashtuar, vetting-u i drogës në polici “kapi” vetëm të sëmurët. Rezultatet e laboratorit privat u bënë të goditshme gjyqësisht dhe nuk morën formën e provës. Ato u refuzuan nga pothuajse të gjithë efektivët, që rezultuan përdorues droge, që konsiderohen ndryshe si “pozitivët e rremë”. Autor: Ermal Vija Elefterios (polic) Ku je ti? Numri …

“Pozitivët e rremë”, testi i drogës në polici “peshkoi” vetëm të sëmurët Read More »