Planet për Unazën e Gjelbër do thellojnë krizën e trafikut dhe parkimeve në Tiranë

Një sërë aksesh rrugore do të kthehen në zona ku nuk do të lejohet qarkullimi i automjeteve, me qëllim ndërtimin e unazës së gjelbër të qytetit, sipas Planit të Përgjithshëm Vendor Tirana 2030. Aktualisht, Bashkia e Tiranës ka gati projektin për një nga segmentet e saj, por ekspertët thonë se ky projekt do të rëndojë …

Planet për Unazën e Gjelbër do thellojnë krizën e trafikut dhe parkimeve në Tiranë Read More »