Harrohen ambulancat e fshatrave, kthehen në depo drush dhe dyqane mishi, infermierët shkojnë derë më derë

U ndërtuan nga themelet përgjatë dy dekadave të fundit, por dhjetëra ambulanca në Bashkinë e Bulqizës, Tiranës dhe Tepelenës janë degraduar krejtësisht, ndërsa dhjetëra të tjera funksionojnë pa ujë dhe pa drita. Me një vlerë investimi minimale, prej 1 milion lekësh të reja, në zona të veçanta janë fondacionet humanitare apo individë të veçantë që …

Harrohen ambulancat e fshatrave, kthehen në depo drush dhe dyqane mishi, infermierët shkojnë derë më derë Read More »