Month: October 2021

Si po zhvaten pronat e forcave detare dhe po iu falen klientëve të qeverisë nëpërmjet trukeve shtetërore

Baza detare ekzistuese e Pashalimanit u rrudh me 85 % të sipërfaqes me anë të një truku korruptiv të vitit 2016, ndërsa baza ndihmëse e Sarandës shkoi drejt shfarosjes pasi u dha me koncension. Të akuzuar janë zyrtarë të lartë mes të cilëve edhe ish ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka, që gjatë vlerësimit të pronave …

Si po zhvaten pronat e forcave detare dhe po iu falen klientëve të qeverisë nëpërmjet trukeve shtetërore Read More »

U premtua për shkolla profesionale në çdo bashki të vendit, por nga 61 bashki vetëm 20 prej tyre kanë

U premtua për shkolla profesionale në çdo bashki të vendit, por nga 61 bashki vetëm 20 prej tyre kanë – INA MEDIA Në planin e qeverisjes së PS për mandatin 2017-2021, u premtuan investime në arsimin profesional dhe se çdo bashki do të kishte shkollë profesionale. 4 vjet pas këtij premtimi, nga verifikimi i Faktoje …

U premtua për shkolla profesionale në çdo bashki të vendit, por nga 61 bashki vetëm 20 prej tyre kanë Read More »