Day: May 17, 2021

Qytetarët të shqetësuar nga korrupsioni në institucione të larta, ministri dhe drejtori përgjegjëse

Qytetarët janë të shqetësuar nga korrupsioni në institucione të larta si drejtori dhe ministri, duke bërë kallëzime në organet kompetente sa i përket hetimeve penale për këtë problematikë. Sipas një raporti të Qendrës “Fol”, rezulton se 39% të kallëzimeve të bëra nga qytetarë të ndryshëm, por edhe hetime të nisura nga Prokuroria dhe Policia kryesisht, …

Qytetarët të shqetësuar nga korrupsioni në institucione të larta, ministri dhe drejtori përgjegjëse Read More »