Për të denoncuar një rast korrupsioni, shpërdorim të detyrës si dhe padrejtësie nga Policia, Sistemi i Drejtësisë, apo nga Sistemi i Burgjeve, kontaktoni QENDREN FOL numrin e kontaktit +355682082888. Gjithashtu mund të na shkruani në WHATSAAP dhe në FACEBOOK.

Mund të na shkruani edhe në adresën tonë të emailit info@fol.org.al

SHARE THIS POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin