Search
Generic filters
Kategoria
Sipas nenit
Prokuroria
Prokuroria-Masa e Sigurise
Hetimi
Gjyqtari paraprak
Masa e sigurise Gjykata Shk 1
Vendimi i gjykates Shk. 1
Masa e sigurise ne Gjykaten e Apelit
Vendimi apelit
Vendim Gjykata Lartë
Masa e sigurisë në Gjykatën e Lartë
Filter by Categories
Droga
Search
Generic filters
Filter by Categories

Fol "Për Drejtësinë"

Vaid Shaba, ish kandidat i Partisë Socialiste për zgjedhjet e 25-prillit u hetua për disa muaj nga Prokuroria e Kavajës me dyshimet e korrupsionit në
Read More

Ka qytetarë si Kurt Rusi që nuk heqin dorë nga kërkimi i të vërtetës kundër  zyrtarëve që tejkalojnë kompetencat dhe shpërdorojnë detyrën. Madje edhe kur prokuroria
Read More

  69-vjeçari Ahmet Gryka i hapi derën punonjësve të Policisë, të cilët i shkuan herët mëngjesin e 6 qershorit 2021 në banesë. Pas përshëndetjeve të zakonit, pa
Read More

Ligji i sigurimit të detyrueshëm të godinave shkelet me të dyja këmbët, duke ia ngarkuar padrejtësisht qytetarëve barrën e sigurimit të banesave. Vetëm për shtëpitë
Read More

Me Kontakt

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

qendrafol@gmail.com

Mobile & WhatsApp +355682082888