Search
Generic filters
Kategoria
Sipas nenit
Prokuroria
Prokuroria-Masa e Sigurise
Hetimi
Gjyqtari paraprak
Masa e sigurise Gjykata Shk 1
Vendimi i gjykates Shk. 1
Masa e sigurise ne Gjykaten e Apelit
Vendimi apelit
Vendim Gjykata Lartë
Masa e sigurisë në Gjykatën e Lartë
Filter by Categories
Droga
Search
Generic filters
Filter by Categories

Fol "Për Drejtësinë"

Instrumenti për Ndihmën Para-Anëtarësuese për Zhvillimin Rural (IPARD) ka si objektiv afatgjatë përgatitjen e sektorit të agrobiznesit shqiptar në përmbushjen e kërkesave të ‘acquis communitaire’
Read More

Autor: Ola Mitre – All Green Center Në një ceremoni të zhvilluar në ambientet e kryeministrisë në qershor të vitit 2021, Ministria e Infrastrukturës dhe Enegjisë njoftoi
Read More

Të ngritura buzë ujërave të kristalta të Vjosës, asnjë prej venddepozimeve të mbeturinave të Përmetit, Këlcyrës dhe Tepelenës janë të jashtëligjshëm pasi nuk janë të
Read More

Rreth 300 të rinj përfundojnë çdo vit studimet e larta, 5-vjeçare për Punonjës Socialë, por të dhënat e hulumtuara nga INA MEDIA zbulojnë një panoramë të zymtë për
Read More

Me Kontakt

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

qendrafol@gmail.com

Mobile & WhatsApp +355682082888