Njerëzit e drejtësisë janë një nga kategoritë më të kallëzuara për shpërdorim detyre e dyshime për korrupsion pranë Prokurorisë së Tiranës dhe  Strukturës së Posaccme
Read More

Qytetarët janë të shqetësuar nga korrupsioni në institucione të larta si drejtori dhe ministri, duke bërë kallëzime në organet kompetente sa i përket hetimeve penale
Read More

Autor: Maringlen Mërtiri Drejt zhdukjes kafshët dhe shpendët autoktonë, vetëm vitin e fundit u shitën 150 mijë fishekë  Maratoriumi i gjuetisë, po shkon drejt mbylljes me një
Read More

Autor: Zylyftar Bregu Bashkia e Tiranës po përdor pa efikasitet taksën e përkohshme të arsimit. Vetëm në tre vitet e para të aplikimit të saj, 2016-2018,
Read More

Autorët: Elton Qyno, Gazmend Myteberi dhe Besar Bajraktaraj Ekspertizat e rreme janë kthyer në një biznes shumë të rrezikshëm për sistemin e drejtësisë duke u dhënë
Read More

Korrieri Mikel Zeneli, kishte  detyrë të shpërndante kutitë postare te klientët dhe tarifën monetare te këtij shërbimi,  t’ia dorëzonte kompanisë. Por 49-vjecari për shumë muaj, mbajti
Read More

Nën dyshimin e përdorimit të lëndëve narkotike,shtetasi A.B., në 25 prill, thyeu barrierat mbrojtëse dhe hyri në sheshin "Skënderbej", duke rrezikuar jetën e shumë qytetarëve
Read More

Na kontaktoni

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

Info@fol.org.al

Mobile & WhatsApp +355682082888