Autor: Qendra për Transparencë dhe Informim të Lirë Kuvendi i Shqipërisë miratoi në seancën e fundit plenare të vitit 2020 përjashtimin nga taksa e rentës minerare
Read More

Autor: Qendra FAKTOJE! Në një prej manifesteve elektorale të shpërndara nga PS në prag të zgjedhjeve të 25 prillit, mes angazhimeve të realizuara renditen edhe 4
Read More

Autor: Dritan Kurti, Aleks Kalemasi, Endri Arizi Tre bashki, ajo e Kamzës, Kavajës dhe Klosit nisën një fushatë shkarkimesh nga puna përgjatë vitit 2019-2020, që korrespondon
Read More

Autor: Rudina Muça – Qendra ALERT Konsumatori ankohet për çmimet e produkteve të shportës, ndërkohë nëse hedhin sytë nga fermerët prodhimet bujqësore shumë herë përfundojnë në
Read More

Autor: Qendra FAKTOJE! Qëkur ka nisur viti shkollor 2020-2021, Ministria e Arsimit nuk ka publikuar asnjë gjetje sesa produktiv ka rezultuar mësimi online. Publikimi i fundit
Read More

Autor: Ola Xama – Medialook Autoriteti i Mbikëqyrjes së Lojrave të Fatit licencoi në shkelje të ligjit Regency Casino, ndërsa ndalimi që parashikon ligji i ri
Read More

Autor: Bleona Metushi Ritmet e ngadalta, me të cilat po ecën vetting-u në polici, tregojnë se “pastrimi” i uniformave blu do të marrë më shumë kohë se vetting-u
Read More

Na kontaktoni

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

Info@fol.org.al

Mobile & WhatsApp +355682082888