Autor: Qendra FAKTOJE! Në një prej manifesteve elektorale të shpërndara nga PS në prag të zgjedhjeve të 25 prillit, mes angazhimeve të realizuara renditen edhe 4
Read More

Autor: Dritan Kurti, Aleks Kalemasi, Endri Arizi Tre bashki, ajo e Kamzës, Kavajës dhe Klosit nisën një fushatë shkarkimesh nga puna përgjatë vitit 2019-2020, që korrespondon
Read More

Autor: Rudina Muça – Qendra ALERT Konsumatori ankohet për çmimet e produkteve të shportës, ndërkohë nëse hedhin sytë nga fermerët prodhimet bujqësore shumë herë përfundojnë në
Read More

Autor: Qendra FAKTOJE! Qëkur ka nisur viti shkollor 2020-2021, Ministria e Arsimit nuk ka publikuar asnjë gjetje sesa produktiv ka rezultuar mësimi online. Publikimi i fundit
Read More

Autor: Ola Xama – Medialook Autoriteti i Mbikëqyrjes së Lojrave të Fatit licencoi në shkelje të ligjit Regency Casino, ndërsa ndalimi që parashikon ligji i ri
Read More

Autor: Bleona Metushi Ritmet e ngadalta, me të cilat po ecën vetting-u në polici, tregojnë se “pastrimi” i uniformave blu do të marrë më shumë kohë se vetting-u
Read More

Një nga krimet më të shpeshta me të cilat hasen autoritetet tona janë ato në fushën e narkotikëve. Pothuajse përditë, në Tiranë, ka persona të
Read More

Autor: Brejdon Xhavara – Community Reporters Albania Si për nga vlerat turistike, apo trashëgiminë kulturore, Gjinari është një nga pikat kryesore të bashkisë së Elbasanit. Natyra
Read More

Na kontaktoni

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

Info@fol.org.al

Mobile & WhatsApp +355682082888