Disa të dënuar, të cilët në burg kanë pësuar dëmtime për shëndetin e tyre, kanë paditur shtetin se nuk ka treguar kujdesin e duhur, shëndetësor.
Read More

Autor: Mariglen Mërtiri – Qendra Alert Produktet e rrezikshme për konsum që vijnë në Shqipëri nga Bashkimi Europian, në kohë reale informojnë autoritet shqiptare, por mungesa e
Read More

Qindra persona enden dyerve të institucioneve të drejtësisë pasi bien pre e skemave mashtruese me mikrokredi përmes vjedhjes së identitetit. Në prokuroritë e rretheve trendi
Read More

Shtrenjtimi i çmimit të bukës preku në mënyrë të drejtpërdrejtë mijëra persona me të ardhura të ulëta, përfshirë pensionistë dhe grupe në nevojë. Mes pikëpyetjesh
Read More

To read this article in Albanian click here Statistics provided by Investigative Network Albania show that 1600 juveniles were suspected of committing criminal offenses during 2021. According to experts,
Read More

Allegations of corruption scandals with incinerators is one of the most discussed topics in recent months in Albania. The Special Structure Against Corruption and Organized
Read More

Akuza për aferë korruptive me inceneratorët është një ndër temat më të diskutuara muajt e fundit në Shqipëri. Struktura e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe krimit
Read More

To read this article in Albanian click here Two years after the tragic November 26 earthquake, which caused 51 casualties, justice seems to have failed for those
Read More

Na kontaktoni

Rruga Pjetër Budi 69 Tiranë.

Info@fol.org.al

Mobile & WhatsApp +355682082888